20 Kasım 2014 KTTO’ dan KKTC Yasa ve Mevzuatlarına Uygun Temel Muhasebe Eğitimi

Kıbrıs Türk Ticaret Odası Proje Eğitim ve Araştırma Merkezi tarafından 22 Kasım 2014, Cumartesi günü “ KKTC Yasa ve Mevzuatlarına Uygun Temel Muhasebe” konulu eğitim 09.30 – 17.00 saatleri arasında KTTO Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

KKTC Yasa ve Mevzuatlarına Uygun Temel Muhasebe eğitimi KREDO Muhasebe ve Danışmanlık eğitmenlerinden Ceren Etci ve Evren Erk tarafından verilecek. Eğitim sonunda katılımcılar “ Şirket Türleri ve Hukuki Yapıları, KKTC Mevzuatına uygun Günlük Defter ve Yevmiye Kayıtları, Muhasebe Döngüsü ve Kapanış Kayıtları, KKTC Vergi Uygulamaları ve Vergi Hesaplaması, Temel Mali Tablolar, Sosyal Güvenlik Yükümlülükleri ve Bordroların Hazırlanması, Hibe ve Faiz Destekli Kredi Programlarını ve bunların muhasebe kayıtlarını ve başlıca Devlet teşvikleri” konularında bilgi sahibi olacak.

Eğitim için kayıtlar 21 Kasım 2014 tarihine kadar alınacak olup, eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

KTTO Proje Eğitim ve Araştırma Merkezi’nin düzenlemekte olduğu eğitimlerle ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen katılımcılar Seran Tahiroğlu’na 0392 228 36 45 numaralı telefondan (dahili 4) ve/veya stahiroglu@ktto.net adresinden ulaşabilecekler.