Alım Heyeti Programlarına Katılım Hakkında

T.C. Ticaret Bakanlığı, ihraç ürünlerine yeni pazarlar bulunması ve mevcut pazar paylarının korunması amaçlarına yönelik olarak “Alım Heyeti Programları” gerçekleştirmekte ve katılımcıların konaklama masraflarını karşılamaktadır.

Bu bağlamda, 2022 yılı Kasım ayında gerçekleştirilecek olan Alım Heyeti Programları ile ilgili olarak katılımcılar için öngörülen program genel hatlarıyla, ikili görüşme programı, fuar stantlarının gezilmesi ve üretim tesislerine yönelik ziyaretlerden oluşmaktadır. Alım heyetine iştirak edecek katılımcıların satın alma kararı konusunda gerekli yetkileri haiz olması gerekmektedir.

Söz konusu programlara katılım talebi için Başvuru Formu’nun eksiksiz olarak doldurularak, firmanın iştigal alanı ve Alım Heyetine iştirak edecek katılımcıların satın alma kararı konusunda gerekli yetkileri haiz olduğunu gösterir belge ile birlikte, Alım Heyeti Programlarına İlişkin Tablo’da belirtilen son başvuru tarihinden en geç 10 gün öncesine kadar T.C. Lefkoşa Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliğine müracaat edilmesi gerekmektedir.

 

Başvuru Formu için lütfen tıklayınız.

2022 yılı Kasım ayında gerçekleştirilecek Alım Heyeti Programlarına İlişkin Tablo için lütfen tıklayınız.

 

Saygılarımla,
Dr. Nilay Onbaşı Üresin
Ekonomi Bölüm Sorumlusu