Garanti BBVA’nın “Kadın Girişimci Yönetici Okulu” eğitimleri Kıbrıs Türk Ticaret Odası katkılarıyla 28 Eylül’de başlayacak

Garanti BBVA ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) iş birliğiyle 2012 yılında hayata geçen Kadın Girişimci Yönetici Okulu, yeni döneminde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden (KKTC) kadın girişimcilerle de buluşmaya hazırlanıyor.

Boğaziçi Üniversitesi’nden alanında uzman akademisyenler; işletme, müşteri ilişkileri, yönetim becerileri, finans ve insan kaynakları konularında yaklaşık bir ay boyunca KKTC’de eğitim verirken kadın girişimcilerin işlerini büyütmek ve sürdürülebilir kılmak için ihtiyaç duyduğu bilgi birikimine katkı sağlayacak.

Kıbrıs Türk Ticaret Odası katkılarıyla 28 Eylül’de başlayacak Kadın Girişimci Yönetici Okulu’na katılmak isteyen adaylar, 26-27 Eylül tarihine kadar şahsen Kıbrıs Türk Ticaret Odası’ndan başvuru yapabilecek veya Online Kayıt yaptırabileceklerdir.

Eğitimler ise Kıbrıs Türk Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için:

Eğitimle ilgili detaylı bilgi ve Online kayıt için  https://www.garantibbvakadingirisimci.com/yonetici-okulu linkinden ulaşabilirsiniz.

Veya 26-27 Eylül de Kıbrıs Türk Ticaret Odasına  şahsen gelip kayıt yaptırabileceklerdir.

Eğitim ile ilgili görsel için lütfen tıklayınız.