Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu’nu ziyaret etti

Çerkez: “Destek vermeye hazırız”
 
Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı (KTTO) Günay Çerkez, Lefkoşa Türk Belediyesi’ne (LTB) gerekli desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Oda Başkanı Günay Çerkez, Yönetim Kurulu üyeleri Salih Çeliker, Turgay Deniz, Mehmet Eziç ve Genel Sekreter Aysun Önet İleri’den oluşan bir heyet bugün, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğu’na nezaket ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.
 
“LTB Dışa açılan penceremiz”
Oda Başkanı Günay Çerkez, LTB’nin dış dünyaya açılan bir pencere olduğunu belirterek, KTTO’nun ihtiyaç duyulması halinde, gereken desteği verebileceğini ifade etti. LTB’nin uluslararası arenada tanınan belediye olduğunu ve bunun nedenle büyük önem arzettiğini anlatan Çerkez, LTB’nin başkente yakışır bir şeklide halkla kucaklaşacağına inandığını dile getirdi.
Çerkez, yerel belediyelerin özel sektör mentalitesiyle yönetilmesi sonuncunda başarılı olacağına dikkat çekerek, “Umarız kısa zamanda sizin yönetiminiz ve tecrübenizle bu gerçekleşir” diye konuştu.
LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu da KTTO’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretin kendileri için önem taşıdığını ifade etti.