Çerkez: “Siyasi süreç ekonominin önünü tıkamamalı”

Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Başkanı Günay Çerkez, ülkenin içinde bulunduğu siyasi sürecin, ekonominin önünü tıkamaması gerektiğini söyledi.
 
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu’nu kabulünde konuşan Çerkez, siyasilerin iş dünyası yokmuş gibi davrandığını belirterek, her işletmenin devlet dairelerinde günlük yapması gereken işler olduğunu, bu konuda iş insanlarının büyük sıkıntı yaşadığını ifade etti. “Bu süreci nasıl geçireceğimizi ciddi ciddi düşünüyoruz” diyen Çerkez, siyasi sürecin, ekonominin önünü tıkamaması gerektiğine dikkat çekti.
 
LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, KTTO’yu ziyaret ederek, Oda Başkanı Günay Çerkez ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Eziç, Salih Çeliker ve Aydın Ahmet Raşit’le görüştü. Oda Başkanı Çerkez, LTB Başkanı Fellahoğlu’nu aralarında görmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çerkez, Fellahoğlu göreve başladıktan sonra başkentte özellikle temizlik konusunda bir farkın hissedildiğini, halkta da hizmetlerin iyiye gideceği yönünde bir umut doğduğunu belirtti. 
 
LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, ziyaret sırasında belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Fellahoğlu, belediyenin çalışmalarının halka ve tüm kesimlere güven verdiğine inandığını söyledi. Fellahoğlu, devleti ayakta tutanın iş dünyası olduğu belirterek, ülkede siyasi istikrarın olmasının önemine değindi.