Gaziantep Ziyareti (28-30 Kasım)

Sayın Üyemiz,

Kıbrıs Türk Ticaret Odası tarafından 28-30 Kasım 2018 tarihlerinde “Gaziantep Ziyareti” programı organize edilecektir.

Gaziantep, sanayi ve ticaret altyapısı ile Türkiye ekonomisinde önemli bir rol oynamaktadır.  Gaziantep sanayisinin sektörel dağılımı incelendiğinde tekstil, gıda, deri ve deri ürünleri imalatı, kimya ve plastik ile kâğıt en başta gelen üretim alanlarıdır. Sanayileşmenin başlamasıyla şehir içerisinde veya küçük sanayi sitelerinde imalat yapan girişimciler, yatırımlarını daha büyük ve altyapısı nispeten gelişmiş olan Organize Sanayi Bölgelerine taşımıştır. 7’sı il merkezinde olmak üzere toplamda aktif olarak 9 Organize Sanayi Bölgesi bulunmaktadır.

Ziyaret programı kapsamında Gaziantep Ticaret Odası ve Gaziantep Sanayi Odası Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret edilecek ve karşılıklı işbirliği fırsatları değerlendirilecektir. Odaların üyeleri ile bir araya gelmenin üyelerimiz açısından olası işbirliklerini geliştirmede fayda sağlayacağı düşünülmüştür.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi ziyaret edilerek, kurumsal yapı, yönetim, politikalar ve firmalar hakkında yetkililerden bilgiler alınacaktır. Teknoloji yaratılması, geliştirilmesi ve ticarileştirilmesi ile faaliyetlerin sürdürüldüğü Teknopark Gaziantep ziyaret edilerek bilgiler alınacaktır.

Söz konusu ziyaret programına katılmak isteyen üyelerimizin ekte yer alan Katılımcı Şirket Başvuru Formunu, en geç 20 Kasım 2018 Salı günü kadar doldurup, oozkayali@ktto.net  eposta adresine göndermeleri gerekmektedir. Program kapsamında ikili görüşme yapmak istenilen iş kolları veya firmalar olması durumunda bildirmenizi rica ederiz.

Kıbrıs Türk Ticaret Odası

 

Ek 1: Taslak Program

Ek 2: Ulaşım ve Konaklama Bilgileri

Ek 3: Katılımcı Şirket Talep Yazısı