2023 Yılı Oda Üyelerine Eğitim Teklifi Hakkında

Sayın Üyemiz,

Kıbrıs Türk Ticaret Odası olarak Oda Üyelerine yönelik aşağıdaki konu başlıklarında eğitimler düzenlenmesi amaçlanmaktadır. Bu hizmeti sunmakla ilgilenen üyelerimizin dikkatine sunulur.

  1. Proje Yazma Teknikleri
  2. Genel Muhasebe Eğitimi
  3. Yurtdışı Pazarlama Teknikleri Eğitimi
  4. Toplantı Yönetimi ve Sunum Teknikleri Eğitimi
  5. İhracat İşlemleri
  6. Hava ve Deniz Taşımacılığında Sigorta Konusu ve Uygulamaları
  7. Dış Ticaret Eğitimi
  8. Kurumsal Marka ve İmaj Yönetimi Eğitimi
  9. Microsoft Excel Eğitimi
  10. Dönüşümsel İletişim Eğitimi
  11. Enerji Verimliliği Eğitimi
  12. Elektronik Ödeme Yöntemleri Eğitimi
  13. Şirketlerin Yüksek Enflasyonla Mücadelesi Eğitimi
  14. Tüketici Eğilimleri ve Pazar Payı Analizleri Eğitimi
  15. İngiltere Pazarına Erişim Eğitimi

Eğitimler, Cumartesi günleri 09:30- 16:30 saatleri arasında kahve molaları ve 1 saat öğle arası verilerek KTTO Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olup, her eğitim için en fazla 30 katılımcı kabul edilecektir.

Yurt dışından getirilecek eğitmenlerin KTTO üye profiline ve ülkemiz mevzuat ve sorunlarına hâkim olması aranan kriterler arasındadır. Eğitim günü odadaki izaz ikram, öğle yemekleri, eğitimde dağıtılacak eğitim materyalleri, sertifikalar ve eğitim değerlendirme anketleri KTTO tarafından karşılanacaktır.  Yurt dışından getirilecek eğitmenlerin ulaşım ve konaklama ücretleri de dahil eğitimlerin gerektirdiği diğer harcamalar ise hizmeti veren firma tarafından karşılanacaktır.

Yukarıda belirtilen konu başlıklarına ilişkin sunulacak tekliflerin her eğitim programı için ayrı olarak KDV dahil eğitmen ücretini, içeriğini, eğitimcinin özgeçmişini ve referanslarınızı kapsayacak şekilde en geç 3 Şubat 2023 Cuma günü saat 17:00’ye kadar nazliincay@ktto.net adresine gönderilmesi rica olunur.

Saygılarımla,

Mustafa Ergüven
Genel Sekreter Yardımcısı